Avusturya'daki sapık baba dehşetine bir yenisi daha eklendi. Sapık baba, iki kızına defalarca tecavüz ettiğini itiraf etti.
Avusturya'da evinin bodrumuna hapsettiği kızına 24 yıl boyunca tecavüz ederek kızından 7 çocuk sahibi olan 'sapık baba' Josef Fritzl vakasına benzerliğiyle dikkat çeken olayın bir benzeri İngiltere'de ortaya çıktı.

İsmi belirtilmeyen 56 yaşında bir adam, polise verdiği ifadesinde kendi öz kızlarına defalarca tecavüz ettiğini ve onları hamile bıraktığını itiraf etti.

Eşinden boşanan adam verdiği ifadede, kızlarını da yanına alarak başka bir şehre taşındığını ve bu nedenle kızlarının iletişim kurabileceği ve olanları anlatabileceği hiç yakın arkadaşı olmadığını açıkladı.

ÇOCUKLARIMIZI YİNE DE SEVİYORUZ

Mahkemede kızlarına 25 defa tecavüz ettiğini, küçük kızını 12, diğerini 7 kere olmak üzere hamile bıraktığını söyleyen adam, 9 çocuğun doğduğunu, 2'sinin ise birkaç saat içinde öldüğünü belirtti.

Yapılan DNA araştırmalarında ortaya çıkan bu korkunç olay, mahkemenin İngiliz 'Firtzl'e ömür boyu hapis cezası vermesiyle sonuçlandı.

Sapık adamın kızlarından biri, The Sun gazetesine "Nefretle doğan çocuklarımızı yine de çok seviyoruz" açıklamasında bulundu.

"Beş yaşındayken bana dokunmaya başladı. Bu yıllarca sürdü. Ancak kız kardeşime de bunu yaptığını bilmiyordum, hiç fark etmedim" diyen genç kadın, korku dolu günleri anlattı.(Gazeteport)