ABD’nin Teksas eyaletinin Shiner şehrinde, bir babanın 4 yaşındaki kızına cinsel tacizde bulunurken yakaladığı adamı döverek öldürmesi üzerine şehir halkından babaya büyük destek geldi.

Teksas eyaletinin Shiner şehrinde bir babanın, 4 yaşındaki kızına cinsel tacizde bulunurken yakaladığı 47 yaşındaki adamı döverek öldürmesi üzerine, şehir halkından babaya büyük destek geldi. Olayın yaşandığı Shiner şehrinde halk, kızının tacizcisini öldüren babayı, çocuğunu korumak için doğru olanı yaptığı gerekçesiyle yalnız bırakmadı.

Çocuğu korumak adına babanın ve küçük çocuğun adının açıklanmadığı olayda, Shiner halkı “Çocuklarımızı korumak için biz de aynısını yapardık, öldürülen kişi hak ettiğini buldu” diyerek, kızının tacizcisini öldüren babayı destekledi. Baba, adamı dövdüğü sırada yaralarının ölümcül olmadığını zannettiğini, bu hareketini öldürmek amacıyla yapmadığını söylüyor.
4 yaşındaki kızı taciz ettiği için kızın babası tarafından öldürülen adamın cesedi, otopsi için adli tıpa gönderildi. Olay anında kızın çığlıklarını kendisinin de duyduğunu polise bildiren Lavaca bölge şerifi Micah Harmon, tacizciyi öldüren babanın tutuklanacağını düşünmediğini, yine de suçlu olup olmadığına büyük jürinin karar vereceğini söyledi.