Antalya'da tartıştığı Ali Rıza Aydınlı'nın bakkal dükkanına 'Kızınla ilişkiye girdim, onu kirlettim' yazılı not bırakan Muhsin İpek'in bir süre sonra arkadaşlarıyla işyerini taşlamasıyla büyüyen kavgada 2 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

Olay, saat 14.30 sıralarında Muratpaşa İlçesi Ermenek Mahalle Muhtarlığı önünde meydana geldi. 23 yaşındaki Muhsin İpek, iddiaya göre mahalle bakkalı Ali Rıza Aydınlı'nın kızı 19 yaşındaki S. Aydınlı ile 1 yıl önce gönül ilişkisi yaşadı. Bu konudan dolayı kızın babası Ali Rıza Aydınlı ile kavgalı olan Muhsin İpek bakkal önünden geçerken, iki kişi arasında tartışma çıktı. Buradan ayrılan ve bir süre sonra dönüp 'Kızınla ilişkiye girdim, onu kirlettim' yazılı kağıdı bakkala bırakan Muhsin İpek, Ali Rıza Aydınlı tarafından tartaklandı.
 
Dükkandan çıktıktan sonra bu kez 9 arkadaşıyla dönen Muhsin İpek, arkadaşlarıyla bakkalı taşlamaya başladı. Olayların büyümesi üzerine Ali Rıza Aydınlı’nın babası Abdullah Aydınlı da devreye girdi. Elindeki tabancayla koşarak ateş etmeye başlayan Abdullah Aydınlı, Muhsin İpek, 23 yaşındaki Ali Kemal Gezer ve aynı yaştaki Abdullah Ağmak’ı ağır yaraladı. Gruptaki gençlerden 5'i de Ali Rıza Aydınlı tarafından tartaklandı.
 
Saldırgan Abdullah Aydınlı kendisine ait otomobille kaçarken, ağır yaralı gençler Özel Lara Hastanesi’ne götürüldü. Gençlerden Ali Kemal Gezer ile Muhsin İpek müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Abdullah Ağmak’ın durumunun ise ciddiyetini koruduğu belirtildi.
 
Olayların ardından Ali Rıza Aydınlı'yı gözaltına alan polis, baba Abdullah Aydınlı'yı yakalamak için çalışma başlattı. (DHA)