İZMİR'in Gültepe Semti'nde Mustafa Görgün, sokakta oğluyla bir grup gencin kavga ettiğini görünce, korkutmak için av tüfeğiyle rastgele ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmalar gençlerden Korkmaz Korkusuz'u elinden, Eren Korkusuz'u ise çenesinden yaralarken, ateş eden Mustafa Görgün'ün kızı 15 yaşındaki Hayriye Görgün de sol bacağından yaralandı. Hastaneye kaldırılan Korkmaz ve Eren Korkusuz ayakta tedavilerinin ardından taburcu edildi, Hayriye Görgün ise tedavi altına alındı.

Olay, dün saat 23.30 sıralarında 2523 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, aracıyla gidenr oto tamircisi 25 yaşındaki Memiş Görgün, yolda yürüyen Yasin Serif Barsak'a (18) hafif şekilde çarptı. Bunun üzerine Barsak ve Görgün arasında tartışma çıktı. Tartışmaya Yeter Yılmaz (45), Korkmaz Korkusuz (18), Onur Karakaya (23), Muhammet Necmettin Barsak (21) ve Eren Korkusuz (20) da katıldı. Tartışma büyüyüp kavgaya dönüştü. Bu sırada dışarıdan gelen sesler üzerine evinin balkonundan bakan kepçe operatörü 53 yaşındaki Mustafa Görgün, oğlunun kavga ettiğini görüp, içeriden aldığı kendisine ait av tüfeğiyle kalabalığı dağıtmak için rastgele ateş etti. Tüfekten çıkan saçmalar, Mimar Sinan Lisesi 9'uncu sınıf öğrencisi Hayriye Görgün'ü sol bacağından, kavgaya karışan gençlerden Korkmaz Korkusuz'u eliden, Eren Korkusuz'u ise çenesinden yaraladı.

Kızının yaralandığını gören baba yakınlarının yardımıyla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Kavganın ardından kaçan gençler ile Bab oğul Görgün'ler polis tarafından gözaltına alındı. Çocuk Servisi'nde tedaviye alınan Hayriye Görgün'ün hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi. Küçük sıyrıkları olan diğer iki yaralı ise özel bir sağlık merkezinde yapılan tedavilerinin ardından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

MİLLİYET