Annesine 2 saat sonra geleceğini söyleyip arkadaşı ile ortadan kaybolan genç kızdan 23 gündür haber alınamıyor. Melikgazi ilçesi İldem semtinde oturan Karaarslan ailesinin tek çocuğu 17 yaşındaki Elif, annesi Emine'yi cep telefonundan arayarak, 2 saat sonra eve geleceğini ve merak etmemesini söylemiş ve bir daha da eve gelmemişti. Aynı mahalleden yakın arkadaşı Hatice Buse Gaffaroğlu'yla birlikte aynı gün kayıplara karışan Elif'in ailesi 23 gündür çocuklarına ulaşmaya çalışıyor. Anne Emine Karaarslan, "Tam 23 gün oldu, gelmedi. Arkadaşıyla kaçtı, MOBESE'lerde beni aradığı yerde tek gözüküyor. Arkadaşı görünmüyor ama aynı gün kayboldular" dedi. 
 
Elif ile birlikte kaybolan arkadaşı Hatice Buse Gaffaroğlu'nun anne ve babası ayrı olduğu için dedesinin yanında yaşadığını söyleyen anne Karaarslan, "Hatice Buse kızımı 'annem' diye bir kadınla tanıştırmış ve beraber yemeğe gitmişler. 'Kızım beni de tanıştır' dedim, kızım, 'Tanış' dedi, ama arkadaşı 'Olmaz, babaannemler duyarsa bana kızar' dedi. Aslında annesi değilmiş, çünkü annesi Manisa'da kendi halinde bir insanmış, o da emniyetten duymuş kızının kaybolduğunu" dedi. 
 
"'KIZINI BULDUK' DEDİLER" 
 
Kızını bulmak için özel bir televizyon kanalındaki kayıp programına başvurduğunu ve başvurudan 2 gün sonra bulunduğunu söylediklerini belirten Karaarslan, "Başvurduktan 2 gün sonra oradaydım ve gittiğim ilk gün kızımın bulunduğunu söylediler. Yalçın bey, 'Biraz yanmış, annesi tedavisini sen yaparsın, gördüğünde şaşırma' dedi. 'Seni izliyor, konuş' dedi. Ben o an bir tepki veremedim. Şoka girdim. Daha sonra herhangi bilgi vermediler. Emniyete bir zarf götürün dediler, içinde görgü tanıkları yazıyordu" diye konuştu. 
 
Kızını sonuna kadar arayacağını ifade eden anne Karaarslan, bir kere de olsa kızının sesini duymak istediğini söyledi. Kızına seslenen anne, "Kızım, en azından sesini duyuyum da yaşadığını bileyim, geceleri zehir etme" dedi. 
 
23 gündür kayıp olan Elif'in annesi, Elif'in kaybolmadan önce evde en son giyindiği gömleği yıkamayarak kokluyor. Kızının özlemini bu şekilde gidermeye çalışan acılı anne, kızından bir an önce iyi bir haber bekliyor.