Eşinin terk etmesi nedeniyle 12 yıldır kızına tek başına baktığını söyleyen Süleyman İncebacak, "İşkence sayılır belki ama başka çare var mı? Kızım için devletimizden yardım istiyorum" dedi.

Soğuksu Mahallesi Kaftan Sokak'ta doğuştan zihinsel engelli ve böbrek hastası kızı Fatma İncebacak ile birlikte yaşayan Süleyman İncebacak, 12 yıl önce kızına kötü davrandığı gerekçesiyle eşi tarafından terk edildi. Emekli maaşıyla geçinmeye çalışan Süleyman İncebacak'a oğlu ile gelini de desteği kesince, kızıyla baş başa kaldı. Süleyman İncebacak, evde eşyaları kırıp döken, çevresine saldıran ve kafasını duvarlara vuran kızını durdurmakta güçlük çekince yatağa bağlamak zorunda kaldı. Kimseden destek göremediğini, tek başına kaldığını gözyaşları içerisinde anlatan Süleyman İncebacak şunları söyledi:

"Anneleri 12 yıl önce kaçıp gitti ve boşandık. Kızımın Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nden raporu var. Kızımın her türlü bakımını yapıyorum. Kızım çevreye ve en çok kendine zarar veriyor. Kafasını duvarlara vuruyor. Eşyaları kırıp döküyor, elini boğazına sokuyor. Zaptedemiyorum, o yüzden de yatağa bağlıyorum. İşkence sayılır belki ama başka çare var mı? Yoksa ben bunu niye bağlayayım."