Bir kız çocuğu dünyaya getiren Çek eşinin yanına Prag"a giden yıldız oyuncuya, takım arkadaşları Tomas Sivok ve Zapotocny de eşlik etti. Slovak oyuncu ailesini gördükten sonra İstanbul"a dönecek. Holosko, “Benim için 2009"un mayıs ayı, bütün mutlulukları bir arada yaşadığım bir dönem oldu. Önce kızım doğdu, sonra kupayı aldık. Ay sonunda da çok büyük bir aksilik olmazsa şampiyonluğa ulaşacağız” görüşünü dile getirdi.

Avrupa yolunda engel kalmadı!
"Kulüp Lisans Sistemi" çerçevesinde yapılan denetimler sonucunda, Beşiktaş A.Ş, Bursaspor, Fenerbahçe, Galatasaray A.Ş, İstanbul BŞ Belediye, Kayseri, Sivas ve Trabzonspor A.Ş kulüpleri lisans almaya hak kazandı. Böylece bu kulüpler, sportif başarıları doğrultusunda 2009-2010 sezonunda UEFA kulüpler müsabakasında mücadele edebilecekler.

Bilgili"ye geçmiş olsun mesajı
Beşiktaş Yönetimi, kulübün resmi internet sitesinden eski başkanlardan Serdar Bilgili için geçmiş olsun mesajı yayınladı. Mesajda, “Eski başkanlarımızdan Serdar Bilgili"nin geçirdiği talihsiz kazayı büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Ameliyat edilen ve şu anda sağlık durumunun iyi olduğunu öğrendiğimiz Bilgili"ye geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz” ifadelerine yer verildi.