Engelliler Haftası sebebiyle Altınkum'da engellilere ve ailelerine yönelik verilen kahvaltıya katılan Türk Kızılay Didim Şube Başkanı Osman Zeki İsmailoğlu, engellilerin bu tür özel günlerinde yanlarında olmaktan mutlu olduğunu belirterek "Kızılay ve Engelliler Federasyonu her zaman bir arada ve ortak çalışmalar içerisinde yer almaktadır" dedi.
Kızılay'ın kamu yararına çalışan ve ülke genelinde etkinliği olan bir kuruluş olduğunu belirten İsmailoğlu, şöyle konuştu: "Kızılay'ın toplumsal konulardaki duyarlılığı tüm dünyaya örnek olmuştur. Bu bağlamda engelliler ile bağ her zamankinden güçlü ve süreklilik arz etmektedir. Biz de Didim Şubesi olarak engellilerimizin bu özel günlerinde yanlarında olmak, onlara ve ailelerine bir nebze de olsa destek vermek için buradayız. Engellilerimizin sadece bu tür günlerde değil her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Engellileri toplumdan ayrı değil toplumla bir arada bir bütün olarak görüyorum herkesinde bu şekilde bakmalarını istiyorum."
Kahvaltıya katılan İsmailoğlu, daha sonra engelliler ve ailelerini ziyaret edip hatırlarını sordu. İsmailoğlu, ayrıca yardıma muhtaç olan engelli ailelerini tespit edip kavurma yardımında bulunacaklarını sözlerine ekledi.