Şube Başkanı İsmailoğlu 2009 yılında yardım çadırı kurmayı, Kızılay"a ait bir depo kazandırmayı ve İngilizlere yönelik formlar bastıracaklarını ifade etti.
Didim"de bu yıl içerisinde hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgiler veren
İsmailoğlu, “2008 yılında Türk Kızılay"ı olarak 270 kg kavurma dağıttık; ayrıca yıl boyunca giysi yardımlarımızı sürdürdük. Yaptığımız bu yardımlarda hayırsever vatandaşlarımızın da katkısı çok büyük oldu. Bu kapsamda 2009 yılında Didim"de bir yardım çadırı kurmayı planlıyoruz. Bizlere yardımlar yapan hayırseverlere de teşekkür ediyoruz” dedi.
şeklinde konuştu.
2009 yılında başta İngiliz kökenli olmak üzere değişik yabancı kökenli vatandaşlarla ilgili çalışmalar yapacaklarını da dile getirirken İsmailoğlu, “Bu kapsamda ağırlıklı çalışmalarımız Alman Kızılhaç"ı ile olacak ve önemli açılımlar yapacağız. Bu çerçevede gündem"de olması nedeniyle bir örnek olarak Didim"de yürüttüğümüz kan bağışı kampanyasıyla ilgili olarak İngilizce formlar bastıracağız. 2009 yılında bu formlarla kan bağışı yapacağız” diye konuştu.
ifadelerine yer verdi.
2009 yılındaki çalışmalarında ayrıca ilçeye bir yardım deposu kazandırmayı hedeflediklerini kaydeden İsmailoğlu, şunları söyledi: “Bu kapsamda Türk Kızılay"ın yardımlarını koyacağı ve ola ki afetlerde kullanacağı malzemeleri barındıracağımız bir depoyu 2009 yılında Didim"e kazandırmayı planlıyoruz”