Anne, kızının ayağa kalkmasının tek yolunun kök hücre naklinde olduğunu öğrendikten sonra 6 yıl önce ayrıldığı eşinden çocuk doğurma kararı aldı.
Denizli'de trafik magandasının kurbanı olarak felç kalıp, 8 aydır yatağa mahkûm yaşayan Şirvan Duran (9) için bir mucize gerçekleşecek.

Anne Funda Bilge, kızının ayağa kalkmasının tek yolunun kök hücre naklinde olduğunu öğrendikten sonra 6 yıl önce ayrıldığı eşinden çocuk doğurma kararı aldı.

Annenin, bu kararına ayrıldığı eşi de destek verdi.

Baba C. Durak da, "Kızımın hayatı buna bağlıysa ben de varım" dedi.

Şirvan'ın yeniden yürümesi için kök hücre naklinin gündeme geldiğini hatırlatan Bilge, "Almanya'da bulunan bir hastaneye Şirvan'ın tetkiklerini gönderdik. Kızımın kurtulması için eski eşimle yeniden çocuk yapma kararı aldık" dedi. Şirvan'ın dramını manşetine taşıyan SABAH'ın haberlerinden sonra kızının kaderinin değiştiğini anlatan anne Bilge, "Şirvan'a bu derece ilgi gösterileceğini rüyamda görsem inanmazdım" dedi. Omuriliği felç olduğu için evinde solunum cihazına bağlı olarak yaşayan küçük Şirvan, Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın talimatıyla helikopterle Ankara'ya getirilmişti.