Avcılar"daki özel bir kız öğrenci yurdu"ndaki olay baba Y.G'nin iddisına göre şöyle gelişti;

Yurtta kalan üniversite öğrencisi 18 yaşındaki C.G"nin boynunda ve yüzündeki kızarıklıkları gören yurt müdiresi N.D., kızın Aydın'daki babasını aradı ve apar topar İstanbul'a çağırdı.

BEKARET RAPORU ALDI

Bunun üzerine baba Y.G., uçakla İstanbul'a geldi. Avcılar'da bulunan kız yurduna gelen babaya, yurt müdürü N. D., “Kızınızın vücunda morluklar var, erkeklerle yatıp kalkıyor. Bu nedenle de yurttan atıyoruz" dedi. O an dünyanın başına yıkıldığını anlatan gözü yaşlı baba Y.G., şöyle konuştu: “Hemen kızımı aradım. Nerede olduğunu ve yurt müdürünün iddialarını sordum. Kızım yüzündeki kızarıklığın bir kız arkadaşıyla şakalaşırken meydana geldiğini söyledi ve iddiaları yalanladı. Daha sonra kızımı alarak 2 ayrı hastanede doktora götürdüm. Her iki doktorda bekaret raporu verdi" dedi.

YURTTA TEST YAPMIŞLAR

Yurt yöneticilerini, kızını bir odada çırılçıplak soyundurup kontrolden geçirmekle de suçlayan baba Y.G. "Yurt yönetimi saçma sapan şeyler söyledi. Şok oldum. Kızımı hemen yurttan aldım. Yetkili birimlere şikayette bulundum" diye konuştu.

Yurt yönetileri ise gazetecilerin görüşme talebini reddetti. Yurdun kapısını açan bir görevli de olayın savcılığa intikal ettiğini söyleyerek görüşme taleblerini geri çevirdi.