Almanya'da yaşayan işçi emeklisi 57 yaşındaki M.S., 4 yıl önce Ankara'ya geldiğinde 38 yaşındaki Esra G. ile tanıştı. ikili arasındaki arkadaşlık, bir süre sonra ilişkiye dönüştü. Türkiye'ye 2-3 ay aralıklarla gelmeye başlayan M.S., Cebeci'de bir ev kiralayarak, Ankara'da kaldığı sürede Esra G. ile birlikte yaşamaya başladı. Esra G., bir süre önce M.S.'den 7 bin lira banka kredisi çekerek kendisine vermesini istedi, ancak olumsuz yanıt aldı.

DİĞER KARDEŞLE AŞK YAŞAMAYA BAŞLADI
Esra G. başka bir erkekle olan ilişkisinden hamile kalınca, M.S. bu kez de kız kardeşi 39 yaşındaki Deniz G. ile birlikte olmaya başladı. M.S, geçen hafta Esra ve Deniz G. kardeşlerle iftar yaptıktan sonra teravih namazı için camiye gitti. Namaz çıkışı tekrar eve dönen M.S., kız kardeşlerin yanında bulunan dört erkekle karşılaştı.  İki kız kardeşin arkadaşları olduğu belirtilen Yasin M., Levent A., Recep G. ve Hasan K., M.S.'yi feci şekilde dövdükten sonra cüzdanındaki para ve kredi kartlarını aldı, bankayı arayarak kredi kartlarının bilgilerine ulaştı.

BAŞKA KADINA İÇ ÇAMAŞIRI
Şüpheliler, daha sonra M.S.'ye, başka bir kadına aldığı belirtilen iç çamaşırları bıçak zoruyla giydirerek cep telefonu ile fotoğrafını çektı. M.S'ye 10 adet boş senet imzalatıp, evdeki bilgisayar ile buzdolabında bulunan beyaz ve kırmızı etleri de alan saldırganlar, polise gittiği taktirde, fotoğraflarını internette yayınlayacakları tehdidinde bulunarak kaçtı.

DAHA FAZLA DAYANAMADI
Bir süre suskunluğunu koruyan M.S., kredi kartlarından yüklü miktarda para çekilince şikayetçi oldu. Harekete geçen Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp Büro Amirliği ekiplerinin düzenlediği operasyonla Esra G., Deniz G., Yasin M., Levent A., Recep G. ve Hasan K. gözaltına alındı. 

ZANLILARDAN 5'İ TUTUKLANDI
Zanlılar, polis sorgusunda M.S'yi darp ettiklerini fakat gasp etmediklerini iddia ederek, "Bize bu eşyaları kendisi verdi" dediler. Yapılan polis sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Hasan K. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, Yasin M., Levent A., Recep G. ile Esra G. ve Deniz G., çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.