ABD'de inanılmaz bir olay yaşandı. 15 yaşındaki kız, 7 yaşındaki üvey kızkardeşini bir grup adama seks için sattığı iddiasıyla tutuklandı.
İlgili Haberler

Tecavüz sırasında orada bulunan kıza para ödendiği belirtiliyor.

Polis, "Kızkardeşine bir apartmana gitmesini ve adamların kendisine tecavüz etmesine izin vermesini söyleyen bir çocuktan bahsediyoruz. Bu akıl almaz bir olay" diye konuştu.

15 yaşındaki kıza tecavüz, fuhuşa teşvik ve bir dizi başka suçlama yöneltildi. Savcıların yaşının küçük olması nedeniyle adı açıklanmayan kızın yetişkin olarak yargılanmasını isteyecekleri belirtiliyor. Kız halihazırda bir ıslahevinde tutuluyor.

İki kız apartmana gittiğinde 15 yaşındaki kız buradaki adamları küçük kıza dokunmaları için teşvik etti. Tecavüz ettikleri küçük kızı bağırması halinde öldürecekleri tehdidinde bulundular.

Cumartesi öğleden sonra kızlar eve dönmeyince aile polise haber verdi. Küçük kız apartmanın dışında ağlarken bulundu ve evine götürüldü. Polislere her şeyi anlatan küçük kız tedavi altına alındı. Yakalanan 15 yaşındaki kız da olayı itiraf etti ve tutuklandı. 

 GAZETEPORT