Bağcılar'da, aracıyla akaryakıt istasyonuna giden Mevlüt Y., başka bir otomobil içinde gördüğü 26 yaşındaki kız kardeşi Yıldız Yardım'ı kalbinden bıçaklayarak öldürdü. Yıldız Yardım'ın yanındaki 29 yaşındaki erkek arkadaşı Nedim Koç ile Yasemin Köklü ise hafif yaralandı. Polis, zanlı Mevlüt Y.'yi arıyor.

Edinilen bilgiye göre, Demirkapı Mahallesi Maslak Caddesi üzerindeki bir benzin istasyonuna dün saat 20.30 sıralarında giden Mevlüt Y., park halinde içinde biri kadın 3 kişinin bulunduğu 34 AFJ 37 plakalı otomobilde kız kardeşi Yıldız Yardım'ı gördü.

Bunun üzerine otomobile binen Mevlüt Y. ile Yıldız Yardım arasında tartışma başladı. Aralarındaki küfürleşmenin ardından üzerinde taşıdığı bıçağı çeken Mevlüt Y., kız kardeşi Yıldız Yardım'ı kalbinden bıçakladı. Mevlüt Y. araya giren Yıldız Yardım'ın arkadaşı Nedim Koç'u yüzünden, Yasemin Köklü'yü ise boynundan bıçaklayarak kaçtı.

Otomobilden düşen Yıldız Yardım, arkadaşları tarafından kaldırıldığı Özel Sena Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Bezmialem İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Nedim Koç yapılan tedavisinin ardından ifadesine başvurulmak için Bağcılar Polis Merkezi'ne götürüldü.

Benzin istasyonu ile bir pastanenin güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis, olay yerinde delil topladı. Polis katil zanlısı ağabey Mevlüt Y.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

CEP TELEFONUNU UNUTTUĞU İÇİN GERİ DÖNDÜLER

Cinayetten yaklaşık 1 saat önce Yıldız Yardım, arkadaşı Nedim Koç, Yasemin Köklü ve bir kişinin benzin istasyonundaki pastaneye gittiklerini ifade eden görgü tanıkları, Yıldız Yardım ve arkadaşlarının masada cep telefonlarını unuttukları için geri döndükleri anlattı. İkisi aynı gün olmak üzere, İstanbul'da 5 gün içerisinde 4 kadın cinayeti meydana geldi.