Olay, Sanayi Mahallesi’nde dün saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Fatih D., Arzu T. adlı kız arkadaşına bir süreden bu yana cep telefonuyla mesaj göndererek rahatsız eden yaşıtı Emre Demirtaş’ı uyardı.
 
Sonuç alamayan Fatih D., dün Demirtaş ailesinin evine giderek tartışmaya başladı. Tartışmanın giderek büyümesi sonucu evindeki otomatik av tüfeğini alan Fatih D., tartıştığı komşularının evinin bahçesine döndü.
 
Fatih D., otomatik av tüfeğini ateşleyip, bahçede bekleyen Ömer Demirtaş’ı yaraladı. Demirtaş aldığı yara sonucu kaçmaya çalışırken, bu sırada kapıya çıkan ve babasının yaralandığını görünce Fatih D.’nin peşine düşen Emre Demirtaş ise göğsünden ağır yaraladı.
 
Ağır yaralı olarak hemen Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’ne kaldırılan Emre Demirtaş, kurtarılamadı. Ağır yaralanan baba Ömer Demirtaş, Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, Fatih D. ise polis ekipleri tarafından yakalandı.
 
Fatih D. ifadesinde, "Emre sürekli kız arkadaşımı rahatsız ediyordu. Uyarılarıma aldırmadı. Çıkan tartışma sonucu babasını ve Emre’yi av tüfeği ile yaraladım. Olayın böyle olmasını istemezdim. Pişmanım" dedi.