Olay, Ankara Altındağ Talat Paşa Bulvarı üzerinde meydana geldi. Y.K. ile birlikte kaçan Ş.K. adlı kızın içinde bulunduğu minibüs, kızın yakınları tarafından bulvarda sıkıştırıldı. Bıçaklı ve sopalı kavga silahlı çatışmaya dönüştü. Y.K. kızın yakınlarına ateş etmeye başladı. Kurşunların hedefi olan R. isimli kişi ağır yaralandı. Şahıs, sivil bir araca konulup Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

Bıçak darbesiyle hafif şekilde yaralanan Y.K’nın arkadaşı ise olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınıp polis aracına bindirildi. Y.K.’nın yakınları olduğu öğrenilen şahıslar da olay yerinde ifadeleri alındıktan sonra karakola götürüldü.

Asfalt üzerinde kan izleri ve çok sayıda boş kovan tespit edildi. Araçların camlarının paramparça olduğu, kaportalarında kurşun izleri bulunduğu görüldü. Y.K.’nın yaya olarak kaçtığı, kaçarken silah sıkmaya devam ettiği öğrenildi. Bulvarın yakınlarında bıçak ve sopa bulundu. Görgü tanıkları, çok sayıda silah sesi duyduklarını, ateş eden şahsın bir şarjörü boşaltmış olabileceğini ifade etti. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. (CİHAN)