Kız arkadaşına telefonundan "Hakkını helal et" yazılı mesaj gönderen Bektaş'ın cebinden, "Hak etmeyen sevgilinin uğrunda kahır ve çektiğin sabır, sonunda elinden sevgini de gençliğini de alır, sana da geriye yanmak kalır. Sevmiyorsa 1-2-3 sabır. Sonra bırak ağır ağır" yazılı not çıktı.

İnegöl'e bağlı Çeltikçi Köyü'nde oturan ve lise 3'ncü sınıfa giden Yunus Bektaş, bir süre önce, "Ailem seninle arkadaş olmana izin vermiyor" diyen kız arkadaşından ayrıldı. Dün telefon ile konuştuğu kız arkadaşını ikna edemeyen Yunus Bektaş, akşam saatlerinde tekel bayiinden bira alıp bisiklete binerek, köy çıkışında bulunan ve kullanılamayan ahıra gitti. Burada birasını içip kız arkadaşına tekrar birlikte olmaları için teklifte bulunan Bektaş, bir kez daha hayal kırıklığına uğrayınca, intihara karar verdi.

Kız arkadaşına cep telefonu ile, "Allah'a ısmarladık, hakkını helal et' yazılı mesaj gönderen Bektaş, daha sonra, "Hak etmeyen sevgilinin uğrunda kahır ve çektiğin sabır, sonunda elinden sevgini de gençliğini de alır, sana da geriye yanmak kalır. Sevmiyorsa 1-2-3 sabır. Sonra bırak ağır ağır' yazılı not bıraktıktan sonra, ahırda bulduğu iple kendini ceviz ağacına astı.

İpin kopması sonucu yere düşen Bektaş, bu kez daha sağlam bir ipi ağaca bağlayıp ucunu da boğazına geçirerek, üzerine çıktığı kasayı itip yaşamına son verdi. Bektaş'ın ceseti, yoldan geçen bir komşusunun ağaçta asılı ceseti görüp jandarmaya haber vermesi sonucu bulundu.