İlk maçı 3-2 kaybeden Sarı-Kırmızılılar 1-0, 2-1 ya da iki farklı kazanamazsa elenecek. 3-2"de maç uzayacak. 4-3"lük Aslan galibiyeti de Gaziantep"e yarayacak. Cim-Bom, TT Arena"da turu bulamazsa Hagi ile yolların ayrılması gündeme gelecek

Galatasaray bu sezonki en kritik maçına çıkacak. Önce Avrupa"ya ardından Süper Lig"e veda eden Sarı-Kırmızılı takımın elindeki son kale Ziraat Türkiye Kupası. Aynı zamanda gelecek sezon Avrupa"ya çıkmak için tek şansı kupa olan Galatasaray bugün 20.00"de Antep ile oynayacağı maçta yarı final vizesi alamazsa koltuklar sallanacak.

AVRUPA KAPISI HAGİ"NİN SON ŞANSI

İlk maçı 3-2 kaybeden Aslan 1-0- 2-1 ve en az iki farklı tüm galibiyetlerde tur atlayacak. 3-2"de maç uzayacak. 4-3 gibi tek farklı gollü Galatasaray galibiyetleri ile beraberlik ve yenilgi halinde elenecek olan Aslan"a Avrupa"nın da kapısı kapanacak. Bu durumda yönetimin Teknik Direktör Hagi"nin işine son vermesi bekleniyor. Ayrıca Sportif Direktör Adnan Sezgin"in de görevden alınması gündeme gelecek.

Gaziantepspor"un silahı Cenk Tosun

Galatasaray ile bugün zorlu bir maça çıkacak olan Gaziantepspor"un en önemli silahı yine Cenk Tosun olacak. 2. yarıya fırtına gibi giren Cenk ligde 4 gole imzasını atarken, kupada Galatasaray ile oynanan ilk maçta duble yaptı.

Şu ana kadar 6 golü bulunan Cenk, “Fırsat bulursam, golümü yine atarım. Hedefimiz Türkiye Kupası"nı kazanmak” diye konuştu.