Aziz Yıldırım, milli yıldızı istemek için evine gelen Sadri Şener"e “Onu hiçbiryere bırakmam.. Semih benim takımda en sevdiğim isimlerden biri” ifadelerini kullandı

VE baba, oğluna kıyamadı! Devre arasında sözleşmesini tek taraflı olarak uzatan F.Bahçe"yi TFF"ye şikayet ederek "babası" gibi olan başkan Aziz Yıldırım"ın gözünden düşen Semih Şentürk, yuvasında tekrar gözde hale gelmeye başladı..

ÖNCEKİ gün çok yakın aile dostu olan Sadri Şener"i evinde ağırlayan Yıldırım, Trabzonspor Başkanı"nın "Semih" sorularına beklenmedik cevaplar verdi.. Şener"in “Başkan Semih ile ilgili düşünceniz nedir? Bu sene kadroda düşünüyor musunuz? Eğer kadroda tutmayacaksanız biz talibiz” cümlelerine “Semih"i hiçbir yere bırakmam Sadri başkan. Kalacak, her zaman olduğu gibi yuvası F.Bahçe"de oynayacak. Göndermeye hiç niyetim yok. Takıma baktığım zaman en güvendiğim oyunculardan bir tanesi Semih Şentürk” yanıtı veren Yıldırım, böylece barışın da ilk sinyallerini verdi.

BİLİNDİĞİ gibi Semih, daha önce VATAN"a verdiği bir demeçte “Başkan eskiden her problemimle ilgilenirdi. Şimdi selam bile zor veriyor. Daum kalırsa ben yokum” demiş, teknik direktör Daum da son 9 haftada oyuncuya sadece 21 dakika şanş vermişti.

TRABZON"A karşı bile oynatılmayan Semih"in sarı-lacivert kariyerini hatırlamak istersek kısaca şöyle.. F.Bahçe"de 229 maça çıkıp 95 gol-30 asist yaptı.


4 ŞAMPİYONLUK GÖRDÜ

10 yılını doldurduğu kulübünde 4 şampiyonluk yaşayan Semih, 1 kez de gol kralı oldu