Sabah gazetesi televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ, Kıvanç Tatlıtuğ'u ilk televizyon dizisinden bu yana desteklediğini belirtti ve oyuncunun işine dört elle sarıldığına değindi.

Tatlıtuğ'un Türkiye'nin önde gelen birkaç aktöründen biri olduğunun altını çizen Aytuğ, "Kıvanç Tatlıtuğ'un son yaptığını duyunca içimden koca bir "Helal olsun" daha çektim.

Kıvanç, yeni sinema filmi Kelebeğin Rüyası için tam 7 kilo vermiş, vermeye de devam ediyormuş. Görüntülerini izleyince gözlerime inanamadım" diye yazdı.

Kuzey Güney dizisindeki sokak dövüşcüsü olabilmek için vücudunu güçlendiren ve basında karnındaki baklavalarla bir hayli konuşulan Kıvanç Tatlıtuğ, son filmi Kelebeklerin Rüyası için 7 kilo vermiş ve bir hayli zayıflamıştı.

Tatlıtuğ'un rolü için yaptığı fedakarlığa dikkat çeken Aytuğ, " Başkası olsa, bu fiziğin üzerine yatıp sadece yakışıklılığı ile işi götürürdü ama Kıvanç öyle yapmadı. Vücudunu verimli bir tarla gibi kullandı. Akıllı bir çiftçi gibi her sene yeni bir tohum ekti, farklı bir ürün aldı ve en bereketli hasadı topladı. Bunun örnekleri sadece Hollywood'da yaşanır sanırdık. Kıvanç bizimkilerin ezberini bozdu" dedi.