Popçu Deniz Seki'nin kokain aldığı çeteyle bağlantılı 17 kişilik bir çete daha yakalandı. Çete üyelerinin kokaini müşterilere bu sözlerle pazarladığı ortaya çıktı

Uyuşturucu kullanmak ve ticaretini yapmak suçundan 24.5 yıl hapsi istenen Deniz Seki'nin kokain temin ettiği çeteyle ilişkisi olduğu belirlenen bir çete daha ortaya çıkarıldı.

Akşam Gazetesi'nde Seda Kılıç imzası ile yeralan habere göre, Bahçelievler, Beyoğlu, Büyükçekmece, Sarıyer ve Zeytinburnu ilçeleri ile Diyarbakır'da organize bir şekilde kokain, esrar ve sentetik hap ticareti yapan şahısların bulunduğu ihbarını alan İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler harekete geçti. 250 kişiyle 18 ayrı adrese baskın yapıldı.

ESRAR: Boyalı gazete

Operasyonda, çeteyi Diyarbakır'dan torbacılar aracılığıyla yönettiği belirlenen Mehmet C. de yakalanırken örgüt üyelerinin kullandığı şifreler şaşırttı. Torbacıların kokain pazarlamak için, 'Elimde orijinal kitaplar var. Bu kitaba başladığınızda bırakamayacaksınız' dediği iddia edildi. Çete üyelerinin esrarı da, 'Birinci kalite boyalı gazetelerim var. Elinize bulaşmaz' diye pazarladığı öğrenildi.

Örgütün malzeme ofisinde Glock da var pompalı tüfek de
108 gram toz, 206 adet taş kokain
3 şişe amonyak
1 terazi
1'i Glock, 3 tabanca
1 pompalı av tüfeği
1 kelepçe
1 biber gazı spreyi
1.400 dolar, 2 bin 275 TL
2 altın bilezik
36 cep telefonu, 42 sim kart

Cezaevine stüdyo istedi!

DENİZ Seki, Bakırköy Kadın ve Çocuk Tutukevi'nde görme engelliler için sosyal bir projeye imza atacak. Ünlü popçu, cezaevinde kurulacak özel stüdyoda görme engelliler için kitap okuyacak. Kitaplar, Boğaziçi Görme Engelliler Merkezi'ne verilecek.

Projeye destek veren görme engelli Milletvekili Lokman Ayva, 'Görme engelliler için böyle anlamlı bir destek almak çok güzel. Çalışma gönüllülük ilkesine dayanıyor' dedi. Proje için Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü eşi Hayrünnissa Gül'den de destek isteneceği öğrenildi.