Didim Belediyesi Kütüphanesi’nde yapılan törene Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Didim Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız ve öğrenciler ile aileleri katıldı.
Törende konuşan Başkan Kamacı, okumanın önemine değinerek, “Sizlerin daha çok okuması kendini geliştirmesi bizler ve geleceğimiz açısından çok önemli. Sizlerin eğitimli bireyler olması için mücadele ediyoruz. Sizlerin daha çok kitap okuması amacıyla bu ödüller birer teşvik; ileri ki dönemde sizlere daha güzel hediyeler vereceğiz. Yeter ki siz daha çok kitap okuyun ve kendinizi geliştirin. Hepimizi tebrik ediyorum” dedi.
Didim Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız ise, geçen yıl yapılan kampanyanın bu yılda sürdüğünü, 1 Temmuz’da başlayan kampanyanın 1 Eylül’de sona ereceğini kaydederek, “Bugünkü ödül törenimizde 1. sınıf ila 5 sınıflar arasında ortalama 600 sayfa kitap okuyan öğrencilerimizi ödüllendireceğiz. Amacımız öğrencilerin daha çok kitap okuyarak kendilerini geliştirmeleri. Sizleri daha çok teşvik etmek amacıyla bu ödülleri veriyoruz. Daha çok kitap okursanız ileri ki dönemde yeni hediyelere kavuşacaksınız” diye konuştu.
Konuşmaların ardından en fazla kitap okuyan 31 öğrenciye Lunapark biletleri Başkan Kamacı ve Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız tarafından verildi. Ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.