Eşi Reza Zarrab'ın Ebru Gündeş'e verdiği hediyelerin işadamının babasına ait olduğu, ünlü çiftin sadece kullanma hakkı olduğu ileri sürüldü. Şarkıcının ise bu servet değerindeki mallarda sadece oturma hakkı olduğu iddia edildi.

Reza Zarrab'la evliliğinden sonra daha lüks bir hayat yaşamaya başlayan Ebru Gündeş'in mutluluğu sahte çıktı. Eşinin milyon dolarlık hediyeler aldığı Gündeş'in evliliğinde gizli bir protokol olduğu iddia edildi.

Aile şirketinde maaşlı olarak çalıştığı belirtilen Reza Zarrab'ın basında da yer alan servet değerindeki hediyelerin aslında babasına ait olduğu ifade edildi.

KENDİNİ KİRACI GÖRÜYOR
Evlendiklerinden bu yana aldıkları her mülkün kızları Alara'ya yatırım olduğunu vurgulayan Ebru Gündeş'in mallar üzerinde sadece oturma ve kullanma hakkı olduğu ileri sürüldü. Bu olaydan dolayı Gündeş'in yaşadığı saltanatta kendini bir nevi kiracı gibi gördüğü ve bundan dolayı da bir hayli üzgün olduğu kaydedildi.

Aynı zamanda sanatçının yakın çevresine, eşinden manevi olarak çokdestek gördüğü ve tek korkusunun eşinin ailesiyle arasının bozulması olduğunu ifade ettiği öğrenildi.

ALINANLAR SERVET DEĞERİNDE
Evlilikleri boyunca eşi Reza Zarrab'ın sanatçıya aldığı hediyeler arasında Kanlıca'da 26 milyon değerinde iki yalı, 3 milyon liralık ofis, Bodrum Kalesi manzaralı 1 milyon 850 bin liralık yazlık, 800 bin lira değerinde 'Dutyfree' adlı şampiyon at ve Dubai'de bir ev bulunuyor.