KONYA'da eşi tarafından aldatıldığını düşünen 3 çocuk annesi, 37 yaşındaki Lale Köse, yatakta uyayan 35 yaşındaki eşi Hacı Mustafa Köse'yi yatağa bağladıktan sonra 4 yerinden bıçakladı. Bağları çözen Hacı Mustafa Köse, mutfak balkonundan atlayıp, otomobili ile hastaneye geldi. Olayın ardından eve gelen polise, boğazından bıçakla yaralanmış halde olan Lale Köse, kapıyı açtı. Sinirlerine hakim olamayıp kendini bıçakladığını itiraf eden Lale Köse, hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 03.00 sıralarında Karatay İlçesi Küçük Kumköprü Mahallesi "Pala Apartmanı' 1'inci katta meydana geldi. Aldatıldığını düşünen ev kadını Lale Köse, eşi Hacı Mustafa Köse'nin yatakta uyuğudu sırada önce ellerinden bağladı. Ardından mutfaktan aldığı bıçağı, eşinin sağ ve sol bacağına toplam 4 kez sapladı. Bıçağın darbeleri ile uyanan Hacı Mustafa Köse, ayağı ile eşini itti. Eşinin yataktan düşmesini fırsat bilen Köse, ellerini çözdükten sonra mutfağın balkonundan atladı. Ardından otomobiline binerek Konya Numune Hastanesi Acil Servisi"ne geldi. Burada tedavi altına alınan Köse, hastane polisine eşi tarafından bıçaklandığını söyledi.

Bunun üzerine polis, Lale Köse"yi gözaltına almak için eve gitti. Polise, boğazından bıçakla yaralanmış halde olan Lale Köse, kapıyı açtı. Sinirlerine hakim olamayıp kendini bıçakladığını itiraf eden Lale Köse, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan ve sağlık durumunun ağır olduğu belirtilen Lale Köse"nin polise verdiği ilk ifadesinde, “Eşimi ve kendimi ben bıçakladım. Eşim beni aldatıyordu” dediği belirtildi. Lale Köse'nin daha önce psikolojik tedavi gördüğü belirtildi.

Sağlık durumu iyi olduğu belirtilen Hacı Mustafa Köse, “Uyuduğum sırada eşim bıçakla saldırdı. Aldatıyorsun beni dedi. Halbu ki eşimi hiç kimse ile aldatmıyorum” dedi. Soruşturma sürüyor. - DHA