Antalya'da gece direksiyona geçen CHP lideri Baykal önce Askeri Havalimanı Kavşağı'nda kırmızı ışıkta geçti. Baykal, trafikte 'makas' atarak gazetecileri atlatmaya çalıştı.

Antalya Havalimanı'nda kendisini bekleyen kızı Aslı Baykal Ataman'a ait 07 AC 876 plakalı lacivert "Mini Copper" marka otomobile binen CHP lideri Deniz Baykal, kendisini takip eden gazetecileri atlatmak için kırmızı ışıkta geçti.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Antalya'nın Manavgat ilçesindeki programın dönüşünde, havalimanında park edilmiş kızına ait otomobili kullanarak evine döndü.

Baykal, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e, partisinin genel merkez ile il yöneticileri, çok sayıda milletvekili ve belediye başkanlarıyla yaptığı teşekkür ziyareti ve düzenlenen konserin ardından, ilçeye geldiği parti otobüsüyle Antalya merkezine hareket etti.

Antalya Havalimanı'nda otobüsten inen ve milletvekilleri ve parti yöneticileriyle vedalaşan Baykal, havalimanı VIP salonu önünde park halindeki kızı Aslı Baykal'a ait 07 AC 876 plakalı otomobile bindi.

Eskort ve koruma olmadan hareket eden Baykal, buradan Şirinyalı'daki evine gitti. Baykal önce Askeri Havalimanı Kavşağı'nda kırmızı ışıkta geçti. CHP Lideri Baykal, 'makas' olarak adlandırılan hareketlerle gazetecileri atlatmaya çalıştı. ( haber 7)