Fenerbahçe Futbol Takımı'nın kalecilerinden Serkan Kırıntılı, ligde 8. haftadan itibaren sırasıyla yapacakları Konyaspor, Galatasaray ve Bursaspor maçlarını kazandıkları takdirde lider olabileceklerini ifade etti.

Serkan'ın Fenerbahçe Televizyonu'na yaptığı açıklamalar, kulübün internet sitesinde de yayınlandı.

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı yaptıkları çalışmalarla iyi değerlendirdiklerini, morallerinin üst düzeyde olduğunu kaydeden Serkan, şu ifadeleri kullandı:

''Her şey iyi gidiyor. Puanlar da gelince her şey daha da keyifli oluyor tabii ki. Şu anda moralimiz üst düzeyde, lig sıralaması da yavaş yavaş şekilleniyor. Zor bir fikstür çekmiştik ve takım olarak bunun dezavantajını yaşadık. Zor maçlar atlattık. Milli takım arasına aldığımız puanlarla ve moralli girdik. Önümüzde yine zor maçlar var. Bu maçları da galibiyetlerle bitirmek hepimiz için iyi olacak. Konya deplasmanından sonra Galatasaray ile kendi evimizde karşılaşacağız. Ardından Bursa deplasmanına gideceğiz. Bu maçları aldığımız takdirde liderlik koltuğuna oturacağımızı düşünüyorum.''

Takımın form durumunun giderek arttığını anlatan Serkan, ''Her şey yoluna girdi, takım yavaş yavaş oturdu ve şu an tamamen hazır durumdayız diyebiliriz. Galibiyetlerin de ardı ardına gelmesi hem moralimizi hem de motivasyonumuzu üst düzeye çıkarıyor'' dedi.

Takımda iyi bir arkadaşlık ortamının bulunduğunu ifade eden Serkan, açıklamasını şöyle sürdürdü:

''Takımımızda ilk sırada rekabet geliyor ve tabii ki çok iyi bir arkadaşlık ortamı var. Antrenmanlarda çok iyi çalışıyoruz. Ben de artık takıma alıştım. Volkan, Mert, Ertuğrul her biri birbirinden iyi kaleciler. Bu forma altında olmaktan ben de gurur duyuyorum. Anadolu kulüplerinden sonra böyle büyük bir camiaya gelip Fenerbahçe'nin formasını giymek, bu statta bu taraftarın önüne çıkmak inanılmaz bir şey. Buraya geldikten sonra her şey değişti diyebilirim. İnsanların bakış açısı, dikkatleri değişti. Bu tabii ki benim için mutluluk verici. Fenerbahçe gerçekten inanılmaz büyük bir camia ve insan bunu bu çatının altına girince daha net anlıyor diyebilirim.''

A.A.