Söke İlçesi'nde piyasada bulanan alacaklarını tahsil edemeyen evli ve 1 çocuk babası marangoz 46 yaşındaki Yılmaz Çam, eşini komşuya gönderip temizlikte kireç çözücü olarak kullanılan kimyasal maddeyi içerek intihar etti.

AYDIN'ın Söke İlçesi'nde piyasada bulanan alacaklarını tahsil edemeyen evli ve 1 çocuk babası marangoz 46 yaşındaki Yılmaz Çam, eşini komşuya gönderip temizlikte kireç çözücü olarak kullanılan kimyasal maddeyi içerek intihar etti.

Olay, dün saat 16.00 sıralarında marangoz Yılmaz Çam'ın Cumhuriyet Mahallesi'ndeki evinde meydana geldi. Sanayi Sitesi'ndeki dükkanını erken kapatıp eve gelen marangoz Çam, eşi Fatma Çam'ı komşulara oturmaya yollayıp ardından banyodan aldığı kireç çözücü temizlik maddesini içti.

Komşudan dönen Fatma Çam, eşini evde baygın bulup 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Ambulansla Söke Fehime Fait Kocagöz Devlet Hastanesi'ne götürülüp tedaviye alınan marangoz Çam, sonrasında Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Çam, müdahalelere rağmen gece yarısı hayatını kaybetti.

Çevresinde dürüst ve sakin bir kişi olarak bilinen Yılmaz Çam'ın bir süredir piyasada bulunan alacaklarını tahsil edemediği, bu nedenle sıkıntılı olduğu öğrenildi. Marangoz Çam'ın cenazesi, Söke'nin Avşar Köyü'nde toprağa verildi. DHA