Didim Belediye Başkanvekili Serdar Topal, Altınkum"da yapılacak düzenlemeler nedeniyle bu bölgede kiralama yapacakların belediyeye başvurmalarını istedi.
Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karaoğlu ile birlikte Altınkum"daki çalışmaları anlatan Başkanvekili Topal, Altınkum ve çevresinde kısa, orta ve uzun vadede çalışmaların yapılacağını belirterek, “Bu bölgede binaların yapısıyla ilgili sorunlar mevcut. Bazı yerler dükkan görünmediği halde dükkanlar yapılmış ve kiralamalar yapılıyor. Çıkmalar, perguleler kötü bir görüntü sergiliyor. Burada yapılacak çalışmalarla ilgili esnaflara tebligatlar yaptık ve yazılar gönderildi. Kiralama yapacak kişilerin ilk olarak belediye gelip bilgi almalarını istiyoruz. Bilbordlara da bu konuda afişler asacağız. Esnafımızdan da yapacağımız bu çalışmalarda destek ve yardım bekliyoruz. Sağduyu sayesinde bu çalışmaları yağacağımıza inanıyorum” dedi.
Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karaoğlu ise, belediye tarafından yapılan yıkımların sürdüğünü ve belli noktalarda devam ettiğini belirtti.