HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

AYDINPOST HABER SERVİSİ- Ak Parti Aydın Belediye Başkan adayı Mustafa Ancın, Kurtuluş mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Kahve toplantısında büyük ilgi gören Mustafa Ancın, sözlerine Necip Fazıl Kısakürek"in sözleriyle başlayarak, “Oluklar çifttir birinden nur, birinden kir akar. Allah"a şükürler olsun ki mensubu bulunduğumuz siyasi partinin şu 5 yıl Belediye Meclis üyeliğini yaptık bu oluktan hiç kir akmadı, hiç kir akıtmadık ne aklımızı ne yüreğimizi hiç kirletmedik Allah"a şükürler olsun ki kir hep başka kanallardan aktı” dedi.
AK Parti adayı Mustafa Ancın, “İl Başkanımızın ifade ettiği gibi o kirli boruların nasıl patladığını patladı da gördük. Gerçi biz biliyorduk patlamasaydı da biliyorduk. Fakat sesimizi anca o kadar duyurabiliyorduk. Ama artık bu şehrin bu milletin insanının çare olma çaresi olma günüdür, ümidi olma günüdür o kir akan olukları söküp atma günüdür. Bizim kirle, pislikle, kötülükle işimiz yok biz hep güzelliklere yelken açacağız, hep birlikte olcağız. El ele verip Aydın"ımızı inşallah önümüzdeki dönemde yepyeni bir sayfa açarak Aydın şehrinin vizyonunu yeniden oluşturacağız ve en büyük sorunumuz olan işsizlik sorunumuza Belediye de yerel idareci olarak el atacağız ve Aydın"ın bütün kurum ve kuruluşlarıyla, sivil toplumuyla bu projelerin takipçisi olacağız” diye konuştu.
Sözü sık sık alkışlarla kesilen Mustafa Ancın, daha sonra sinevizyon eşliğinde Aydın için hazırladığı birbirinden farklı projelerini tanıttı.