ADAPAZARI Adnan Menderes Caddesi'nde bulunan alt geçidin korkuluklarına çıkarak kendisini boşluğa bırakan 35 yaşlarındaki kadın, kafa üstü yere çakıldı. Kanlar içinde kalan ve kimliği belirlenemeyen kadın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay Adapazarı Adnan Menderes Caddesi üzerindeki 1'inci alt geçitte saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Kimliği öğrenilemeyen kadın geçitin üstündeki yaya geçidinde yürürken bir anda demir parmakların üstüne çıktı. Bir süre çevresine ve aşağıya bakan kadın çevredekilerin şaşkın bakışları arasında kendini boşluğa bıraktı. Trafiğin en yoğun olduğu saatte yoldan geçen araç sürücüleri ise direksiyonu kırarak 6 metreden aşağıya düşen kadına çarpmadı. Olay yerinden geçen bir görgü tanığı, "Yoldan araçla geliyordum. Yukarıdan bir şey düştüğünü gördüm. Çocuk zannettim ilk önce. Kadın olduğunu sonradan fark ettim" dedi.

Yüzü ve vücudu kanlar içerisinde kalan kadın acı içinde kıvranırken, polis geçidi kısa süreliğine trafiğe kapattı. Olay yerine yapılan ilk müdahalenin ardından boyunluk takılan ve kafasındaki yara, sargıyla sarılan kadın, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldıktan sonra Toyotasa ilk Yardım ve Travmatoloji Hastanesi'ne sevk edildi. Kadının üzerinde kimlik bulunmazken polis olayla ilgili soruşturma başlattı - DHA