FUTBOLU bırakan ve yorumcu olarak TRT ile anlaşan Hakan Şükür, dün gece Kanaltürk"te yayınlanan Telegol"e çarpıcı açıklamalar yaptı. F.Bahçe-G.Saray derbisinin gollü berabere biteceği tahmininde bulunan Kral, “F.Bahçe dış baskılardan daha az etkilenen bir takım. Çünkü F.Bahçe"nin Türk"ü bile yabancı (C.Kazım, Vederson)” dedi.

G.SARAY Başkanı Adnan Polat"ın heykelini dikme teklifine sitemkâr yanıt veren Kral “Kimse benim heykelimi dikmesin. Öldükten sonra da dikmesinler. G.Saray"dan ayrılmak beni üzdü. G.Saray yoksa benim için futbol da yok. Florya"daki odamı ihaleye çıkardım. İhale Mehmet Topal"a kaldı” şeklinde konuştu.
FATİH Terim"in de kendisini "Milli Takım"a alacağını söyleyip daha sonra almadığını ve kandırdığını" söyleyen Hakan Şükür, 2005-06"da Denizli"de gelen (1-1) şampiyonluk için de “Biz şampiyonluğu daha maça giderken otobüste kazanmıştık” ifadesini kullandı.
HAKAN, F.Bahçe"ye giden Emre Belözoğlu ile ilgili de şunları söyledi: “Emre karakterli bir arkadaşımdır. Hâlâ görüşüyoruz. Ben Emre"nin G.Saray"da oynarken de Fenerli olduğunu biliyordum. Ama onun F.Bahçeli olması performansını hiç etkilemedi. Emre F.Bahçe"ye gelerek geleceği için akıllı iş yaptı.”
KRAL son olarak siyasete gireceği söylentilerine yanıt verip “Politikayı düşünmüyorum. Allah beni siyasetçi yapmasın” dedi.
VATAN