Uğur Yücel, Kenan İmirzalıoğlu, Berrak Tüzünataç, Nejat İşler ve Ceyda Düvenci"den oluşan sağlam kadrosuyla sinemaseverlerin merakla beklediği polisiye film “Ejder Kapanı”, dün gösterime girdi. Uğur Yücel"in hem yönetmen, hem de Komiser Çerkez Abbas rolüyle başrolünü oynadığı filmde senaryodaki bazı sahnelerin çekilmediği ortaya çıktı. “Ejder Kapanı”nda Yücel"in pavyon şarkıcısı sevgilisi Cavidan"ı oynayan Ceyda Düvenci ile sevişme sahneleri vardı. Ancak bu sahneler Yücel"in isteğiyle çekilmedi.

Çünkü Yücel, senaryosunu Kubilay Tat"ın yazdığı filmdeki sevişme sahnelerinin, fazla kilolarından dolayı estetik olmayacağını düşünerek oynamayı istemedi. Yücel, pavyon şarkıcısı rolü için 6 kilo alan Düvenci ile sevişme sahnelerini sadece yüz planda bırakmayı tercih etti. Filmde Yücel, şefkatle sarıldığı Düvenci"yi yatakta peş peşe öpücük yağmuruna tutuyor. Bu sırada sadece ikilinin yüzü görünüyor. Düvenci sevişme sahnelerinde oynamak için işadamı eşi Engin Akgün"den izin aldığını açıkladı.

Sibel Can pişman oldu Ancak Yücel, sevişme sahnelerini çekmeyince Düvenci de boşa izin almış oldu. Öte yandan filmdeki Cavidan rolü ilk olarak Sibel Can"a teklif edilmişti. Ancak geçen yaz eşiyle boşanma aşamasında olan Can, abartılı sevişme sahnelerinde oynamak istemedi ve teklifi geri çevirdi. Can, daha sonra sevişme sahnelerinin çekilmediğini öğrenince de “Uğur Yücel"le çalışmak çok büyük hayalimdi.

Ondan gelen teklifi kabul etmediğim için pişman oldum ama o dönem boşanma davamı yeni açmıştım ve zor bir dönem geçiriyordum ama mutlaka öyle büyük bir ustayla oynamak isterim” diye konuştu.