Tatile gitmek yerine 2012’yi Nazilli’de karşılayan Kılınç, Pazar günün olmasına rağmen parti teşkilatını da yanına alarak Nazilli Devlet Hastanesinin yolunu tuttu.

Türkiye’nin dört bir yanında yeni yıla girmenin heyecan ve sevinci sabahlara kadar süren eğlencelerle sokaklara taştı. Ancak hasta yatağında 2012’yi buruk ve hüzünlü karşılayanlar, Ak Parti Aydın milletvekili Gültekin Kılınç’ın ziyaretiyle moral buldu. Tatile gitmek yerine yılbaşını Nazilli’de ailesi ile birlikte geçiren Kılınç, Pazar günü olmasına rağmen İlçe Başkanı Tacettin Pirinç, İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Altunkaya, İsabeyli Belediye Başkanı Kuvvet Erim, İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Eker ve çok sayıda partili ile birlikte, Nazilli Devlet Hastanesi’ne gelerek hasta ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti. Eşi Gülseren Kılınç ile birlikte hastalara karanfil verip ayaküstü sohbet eden Gültekin Kılınç’a Başhekim Mehmet Kurnaz ile Hastane Başhekim Yardımcısı Fikri Özçetin eşlik etti. Ak Parti’nin sağlık alanında büyük bir değişime imza attığını söyleyen Kılınç, ‘‘Ak Parti sağlık hizmetleri alanında önemli işlere imza attı. Sosyal devlet olmanın gereği olarak her vatandaşını sağlık hizmeti alır hale getirdi’’ dedi.

2002 yılından önce yaşanan doktor ve ilaç kuyruklarının birer utanç belgesi haline geldiğini ifade eden Gültekin Kılınç, ’’Dünyanın birçok ülkesinden Türkiye’ye tedavi amaçlı gelen insanlar var. İşte Ak Parti’nin farkı bu. Daha düne kadar ilaç ithal etmek için Avrupa kapılarını aşındıran Türkiye, bugün sağlık hizmeti ihraç eder hale geldi.

400 yataklı Nazilli Devlet Hastanesinin inşaatının bitme noktasına geldiğini sözlerine ekleyen Ak Parti Aydın milletvekili Gültekin Kılınç, Nazilli’nin bölgenin sağlık yükünü çekerek bu alanda bir cazibe merkezi olacağını vurguladı.

Yeni yılın daha ilk günü karşılarında gültekin Kılınç’ı gören hasta ve hasta yakınları, ’’Bize de böyle bir vekil yakışırdı, verdiğimiz oylar boşa gitmemiş’’ diyerek memnuniyetlerini ifade ettiler. Kılınç ve beraberindekiler, yeni doğan servisinde yatan anneleri de ziyaret edip, Ecrin bebekle fotoğraf çektirdi.

dsc08741.jpg

dsc08760.jpg

dsc08784.jpg