Uzun Çarşı esnafı tarafından ilgiyle karşılanan AK Parti adayı Kılınç’a esnaflar baklava ikram ederek seçim çalışmalarında başarılar diledi.
Uzun çarşı esnaflarını ziyaret eden milletvekili adayı Gültekin Kılınç’a AK Parti Milletvekili adayı Abdurrahman Öz, Nazilli AK Parti İlçe Başkanı Ersin Esenlik, AK Parti Nazilli İlçe yöneticileri ve partililer eşlik etti. Ziyaretleri sırasında Nazillililerle sohbet eden Kılınç ülkenin hızla ilerlediğini belirterek, yapılan çalışmalar ile yeni yapılacak çalışmaları vatandaşlara anlattı.


2023 HEDEFİNE DOĞRU YÜRÜYORUZ
Muhalefet partilerinin boş vaatlerle seçmeni oyaladığını belirten Kılınç 2023 hedefinde doğru yürüdüklerini ifade etti. Kılınç;”Muhalefet partileri seçmeni oyalamaktan başka bir şey yapmıyor. Türkiye'nin kaybedecek zamanı yok. Biz 2023 treninde hedefe doğru yürüyoruz. Türkiye'nin yapacak çok işi var. Onun için istikrar sürsün Türkiye büyüsün diyoruz. Vatandaşlar 2001 yılında yaşanan ekonomik krizi unutmadı. Bir gecede insanların nasıl fakirleştiğini hepimiz biliyoruz. Allah'a çok şükür IMF kapılarında para için dilenen bir ülkeden, bugün çevremizdeki ülkelere yardım eden bir ilke konumuna geldik. Biz bu ekonomik krizden az etkilenmediysek ve hızlı çıktıysak, bunun nedenleri var. Bunun en önemli nedenlerinden birisi, Türkiye'nin son yıllarda üretime, sanayileşmeye önem vermiş olmasıdır. Makro ekonomik dengelerini kurmuş ve o dengeleri koruyor olmasıdır. Bankacılık sektörünü dikkatle takip ediyor olmasıdır. Bütçe açıklarını azaltması, mali dengelerini iyi tutması ve bir mali disiplin uygulamasıdır. Yatırımları ve diğer unsurları ihmal etmeden bu mali disiplin uygulanmaktadır. Siyasi istikrarını temin edebilmiş olmasıdır. Aydın'da gelişen ve büyüyen firmalar, önümüzdeki döneme dair yeni projeksiyonlar yapmalı, gelişmeye ve büyümeye devam etmelidir” dedi.
Türkiye’nin siyasi istikrarını sağlamış bir ülke olduğunu kaydeden Kılınç; “ Seçimleri artık zamanında yapıyoruz. Ama geçmişimiz çok büyük siyasi istikrarsızlıklarla dolu olduğu için, çok büyük kayıplarımız oldu. Siyasi istikrarsızlık zamanında kimse önünü göremez, yatırım kararı alamaz. Herkes günübirlik işini, gücünü halletmeye çalışır. Türkiye'de 70’li yıllar böyle geçti. Mümkün olduğu kadar koalisyonlardan uzak durarak siyasi istikrar temin edebiliriz" şeklinde konuştu.

20110525ay427118_03.jpg

20110525ay427118_04.jpg