Ak Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen ziyaret programlarına dur durak bilmeden devam ediyor.

Her gün bir ilçeye giderek talep ve sorunları yerinde tespit eden Kılınç, bu kez de Karpuzlu'daydı. İlçe kaymakamı Mehmet Öztürk ve Belediye Başkanı Hilmi Dönmez tarafından karşılanan Gültekin Kılınç, sahur saatine kadar burada kalarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Temmuz sıcaklarıyla birleşen ramazan ayında Ak Parti Aydın milletvekili Ali Gültekin Kılınç, hazırlanan program doğrultusunda her gün bir ilçeye giderek yetkililer ve vatandaşlarla bir araya geliyor. Önceki gün Sultanhisar'da bir dizi temas ve incelemelerde bulunan Gültekin Kılınç, bu kez de Karpuzludaydı.

İlçeye gelişinde Kaymakam Mehmet Öztürk ve Belediye Başkanı Hilmi Dönmez tarafından karşılanan Kılınç, "Biz bu makamlara dinlenmek için değil, millete hizmet için talip olduk" dedi.

Kılınç, kendisine yöneltilen "Bu sıcaklarda her gün bir ilçeye gidip sahura kadar kalmak yorucu olmuyor mu?" şeklindeki soruya; "Yorulacak olan bu yola çıkmaz. Biz milletten dinlenip tatil yapmak için değil, çalışıp hizmet üretmek için oy istedik" diyerek cevap verdi.

Daha sonra Kaymakam Mehmet Öztürk, Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, Ak Parti İlçe Başkanı Erdal Yıldız, İl Genel Meclisi üyeleri ve köy muhtarlarıyla toplantıda bir araya gelen Kılınç, Karpuzlu'yu yakından ilgilendiren sorunlar hakkında bilgiler aldı.

Toplantıda dile getirilen istekleri tek tek not alan Kılınç, 2014 yerel seçimlerinde Aydın'ın büyükşehir olmasıyla belde belediyelerinin kapatılacağı yönündeki endişelere cevap vererek, "Her şey güzel olacak. Aydın'ın tamamı ak hizmetlere kavuşacak. 2023 hedefi doğrultusunda Türkiye'yi gelişmiş ilk on ülke arasına sokmak için ne gerekiyorsa yapılacak" diye konuştu.

Belediye binasında gerçekleştirilen toplantıdan sonra Karpuzlu esnafıyla bir araya gelen Gültekin Kılınç, daha sonra iftar için Kıbrıs gazisi Fikret Bunaldı'nın evine misafir oldu.

İftarın ardından teravih namazını kılmak için Karpuzlu'nun Tekeler köyüne geçen Kılınç, namazdan sonra vatandaşlarla birlikte çay içerek sohbet edip sorunlarını dinledi.

Gece yarısından sonra bu kez de adres Yahşiler köyüydü.

Köye girerken yol kenarında oturan kadınlara selam veren Kılınç, "Sayın Milletvekilim, köyümüzün mevcut su kaynakları yetersiz, sizden 5 kilometre uzaklıktaki su kaynaklarının köyümüze getirilmesini istiyoruz" talebiyle karşılaştı. Bu talep karşısında memnuniyetini dile getiren Kılınç, konunun takipçisi olacağı sözünü verdi.

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png111.20120730113146.jpg