AYDINPOST HABER SERVİSİ- Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışlarda ortak slogan ‘’Bize her yer Ak Parti’’ olarak dillendirildi.
Türkiye’nin yönetimini belirleyecek tarihe günler kala, demokrasinin kalesi olan Aydın’da tam bir şölen havası yaşanıyor. Bu şölenin başını hiç şüphesiz Ak Partili kadrolar çekiyor. Aydın’ın değişik yerlerinde açtıkları seçim bürolarıyla en dinamik teşkilat olarak öne çıkan Ak Parti, son bir hafta içinde Didim, Yenipazar, Sultanhisar ve Umurlu’da seçim bürosu açtı.
HALK KENDİ ANAYASASINI YAPACAK
Umurlu’daki seçim bürosunu açılışında konuşan AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Gültekin Kılınç “Muhalefet Ak Partinin anayasayı değiştirecek çoğunluğa ulaşmasını engellemek için elinden geleni yapıyor. Başbakanın deyimiyle Silivri’den Ankara’ya tünel kazmayı bile içlerine sindiriyorlar.  Daha düne kadar birbirlerine saldırıp her türlü hakareti mübah sayanlar, bugün Ak Parti karşısında birleşebiliyor. Ama kimse unutmasın, Adnan Menderesin memleketinden Türkiye’ye yayılan demokrasi ışığı, 12 Haziran’da yine Aydın’dan parlayarak Türkiye’yi saracak ve bu halk kendi özgür iradesinin meclise yansıyan sesi olan vekilleriyle kendi anayasasını yapacak” diye konuştu.
27.20110514131144.jpg
28.20110514131154.jpg
29.20110514131203.jpg