AYDINPOST HABER SERVİSİ/Murat Uçkaç-Çine ve Karpuzlu'da konuşan Ak Parti Aydın milletvekili adayı Gültekin Kılınç, muhalefetin gökteki yıldızları da vaat ettiğini belirterek,'' biz içi boş sloganların yerine Türkiye'nin geleceğine projeksiyon tutan hedefler ortaya koyuyoruz''dedi.
 
İSTİKRAR SÜRECEK, TÜRKİYE BÜYÜYECEK
Seçim çalışmaları kapsamında Çine ve Karpuzlu'da bir dizi temaslarda bulunan Gültekin Kılınç, CHP ve MHP'nin ''ses ver, nefes al'' gibi sloganlarla vatandaşa hayal sattığını öne sürerek Ak Parti iktidarının hiç bir zaman yapılamayacak vaatlerde bulunmadığını, aksine Türkiye'nin geleceğine ilişkin ciddi ve somut hedefler ortaya koyduğunu ifade etti. Kılınç konuşmasına şöyle devam etti, '' Muhalefet partileri resmen seçmeni oyalıyor. Türkiye'nin ses vermekle, nefes almakla kaybedecek zamanı yok. Neredeyse millete gökteki yıldızları vaat edecekler.  Biz 2023 treninde hedefe doğru yürüyoruz. Türkiye'nin yapacak çok işi var. Onun için istikrar sürsün Türkiye büyüsün diyoruz. Vatandaşlar 2001 yılında yaşanan ekonomik krizi unutmadı. Bir gecede insanların nasıl fakirleştiğini hepimiz biliyoruz. Allah'a çok şükür IMF kapılarında para için dilenen bir ülkeden, bugün çevremizdeki ülkelere yardım eden bir ilke konumuna geldik.
 
ŞAMPİYON BELLİ
 Türkiye'nin sivil anayasaya ihtiyacı olduğunu sözlerine ekleyen Ak Parti Aydın milletvekili adayı Gültekin Kılınç, CHP ve MHP'nin bütün çabasının Ak Partinin anayasayı değiştirecek milletvekili sayısına ulaşmasını engellemek olduğunu ifade ederek konuşmasını şöyle sürdürdü. '' Medyanlarda seçim heyecanı yok gibi. Neden biliyor musunuz?, çünkü CHP ve MHP de Ak Partinin 12 Haziran seçimlerinde birinci parti olacağını kabul ediyor. Onların derdi bizim anayasayı değiştirtecek milletvekili sayısına ulaşmamızı engellemek. Şampiyon şimdiden belli. Seçimin şampiyonu Ak Parti. 12 Haziran'da bu millet Ak Partiyi seçimin şampiyonu ilan edip, sivil anayasa için gerekli milletvekili sayısı ile Ankara'ya yollayacak.
 
KILINÇ-SAVAŞ EL ELE 
Çine ziyareti sırasında Gültekin Kılınç'a eşlik eden Ak Parti Aydın milletvekili Mustafa Savaş ise, banka ve finans sektörünün Ak Parti iktidarından önce tamamen batma noktasına geldiğini, gecelik faizlerin yüzde yedi bine ulaştığını belirterek, Ak Parti hükümetinin uyguladığı ekonomik politikalar sayesinde Türkiye'nin bugün dünyada itibar kazanan bir ülke haline geldiğini kaydetti. 
dsc02737.jpg
 
dsc02780.jpg