AK Parti Nazilli İlçe Danışma Meclisi toplantısı AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, İsabeyli Belediye Başkanı Kuvvet Erim, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Demet Pilevneli, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Tacettin Pirinç, İl Gençlik Kolları Başkanı Sami Üner ve partililerin katılımıyla yapıldı.
Danışma meclisi toplantısında konuşan AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, 2014 seçimlerinde Nazilli Belediyesi’nin kazanılması yönünde çağrıda bulundu. Aydın ve Nazilli’nin AK hizmetlerle tanışma vaktinin geldiğini vurgulayan Kılınç, seçim çalışmalarının startının şimdiden yoğun bir şekilde verilmesini istedi.
2014 yerel seçimlerinde Aydın ve Nazilli’nin AK hizmetlerle mutlaka tanışacağını kaydeden Kılınç, AK Parti hükümetinin iç ve dış siyasette başarılı bir politika sergilediğinin altını çizdi. Hedeflerinin önümüzdeki seçimlerde tüm belediyeleri AK Parti ile tanıştırmak olduğunu ifade eden Kılınç, 2002 yılında başlayan hizmet kervanının her türlü zorluk ve engellemelere rağmen büyüyerek ve güçlenerek yoluna devam ettiğini belirterek, “Hatırlayın, Başbakanımız için muhtar bile olamaz diyenlerin, bugün Ak Parti’nin dünyayı saran başarısı karşısında sesleri kesildi. Onlar zannediyordu ki, bu devran böyle sürüp gidecek; Baskıyla, tehditle sindirilen bu millet en güzel cevabı sandıkta verdi. Hiçbir güç milletin iradesinden üstün değildir. Ak Parti iktidarıyla Türkiye üstünlerin değil, hukukun üstünlüğüyle tanıştı. Türkiye’de Ak Partili belediyelerin yaptıkları hizmetlere bir bakın. Kayseri’ye, İstanbul’a, Ankara’ya bakın. İşte Denizli, nereden nereye geldi. Şimdi sıra bizde. Allahın izniyle çok gayret edeceğiz, gece gündüz çalışacağız başta Aydın olmak üzere, Nazilli ve bütün ilçeleri Ak Belediyecilik ile tanıştıracağız. Bundan hiç kuşkum yok, sizin de olmasın” şeklinde konuştu.