Gündüz çalışmalarında, esnaf ziyaretlerinin  yanına köyleri de ekleyen Kılınç, gece geç saatlere kadar köylü vatandaşlarla kucaklaşıyor. 
Ak Parti Aydın Milletvekili Adayı Ali Gültekin Kılınç, köy ziyaretlerini artırarak çalışmalarına devam ediyor. Aksu, Esentepe ve Işıklar köylerindeki coşkulu kalabalığa en son, Atça’nın Demirhan ve İncealan köyleri de eklendi. Gittiği her köyü dürüstlüğü ve dik duruşuyla etkileyen Kılınç’ı köylüler, gecenin geç saatlerine kadar köy kahvehanelerinde bekliyor. 
Her gittiği köye Türk Bayrağı’nı da yanında götüren Gültekin Kılınç, konuşma yaptığı alana önce bayrağı astırıyor. Her akşam farklı köylerde halkla buluşan Kılınç, Türk Bayrağı altında konuşmasını gerçekleştiriyor. 
Çeliksoy “Milliyetçilik istihdam yaratmaktır, icraat yapmaktır”
Son gittiği Demirhan ve İncealan köylerinde Kılınç’a, Sultanhisar İl Genel Meclis Üyesi Erdinç Çeliksoy, Atça Belediyesi Eski Başkanı Osman Yıldırımkaya, Sultanhisar İlçe Başkanı İbrahim ulusal ve köy muhtarları da eşlik etti. Kılınç, bu köylerde sözü ilk olarak Sultanhisar İl Genel Meclis Üyesi Erdinç Çeliksoy’a verdi. Çeliksoy halka hitabesinde, muhalif partilere yüklendi. “milliyetçilik istihdam yaratmaktır” diyen Çeliksoy konuşmasını şöyle sürdürdü: “Milliyetçilik, evde yatan hasta anana, babana devlet olarak rahat bir yaşam imkanı yaratmaktır. Milliyetçilik icraat yaratmaktır, laf üretmek değil. Gültekin Bey, 22 yıldır Uğur Şirketler Grubu’nun başında çalışıyor. Çalışan sayısı başlarda yüz küsürken şimdi bunu 2 bin yedi yüzlere çıkarmış. Milliyetçilik işte budur. Kendi vatandaşını, halkını düşünmektir”
Kılınç, “ İtibarın olursa, dilinin de, paranın da, vatandaşının da itibarı olur”
Ak Parti Aydın Milletvekili Adayı Gültekin Kılınç ise konuşmasında, “biz nefes alıp vermekle, ses vermekle uğraşmıyoruz. Biz çocuklarımızın, torunlarımızın geleceğini nasıl kurtarırız ona bakıyoruz” şeklinde ifadelere yer verdi. Kılınç konuşmasında, istikrarın ne demek olduğunu halka açıklayarak “ 8,5 yıl önce ihracat 25 milyar dolardı şimdi ise ayda 25 milyar dolara ulaştı. İşte istikrar budur. Gelecek kaygımızın olmamasıdır istikrar. Ak Parti hükümeti olarak bunu 8,5 yılda en asgari düzeye indirdik. Daha yapacak çok hizmetlerimiz var” dedi. Türkiye’nin Ak Parti hükümeti döneminde içte ve dışta itibarının arttığını vurgulayan Kılınç, sözlerine şunları da ekledi: “paramızdan sıfırları atarak Türk Lirası’na değer kazandırdık. Dünyanın birçok ülkesindeki Türk Okulları’nda dilimizi öğreterek Türkçe’ye dünya dili olma yolunda kapılar araladık. Ülkemizde; eğitim, sağlık, ulaşım ve ekonomide yaptığımız icraatlarla, vatandaşımızın yurt dışında ikinci sınıf vatandaş olarak görülmesini ortadan kaldırdık. İtibarın olursa, dilinin de, paranın da, vatandaşının da itibarı olur. Bunların hepsi Ak Parti hükümeti döneminde sağlandı. Bizler sadece, yapılan icraatları, ülkemizdeki hızlı büyümeyi ve gelişmeyi görün istiyoruz. Sandık başına gittiğinizde özgür iradenizi kullanmadan önce bunları düşünüp ona göre karar vermenizi istiyoruz” 
06.20110605164717.jpg
07.20110605164726.jpg
08.20110605164735.jpg
09.20110605164748.jpg
11.20110605164757.jpg