CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muğla'da yoğun sevgi gösterileriyle karşılandı, izdiham sırasında elini sıkmaya çalışanlara müdahale eden polise, “Lütfen tutmayın vatandaşımın, halkımın elini. Oy verecek o eller” diye seslendi.

Muğla mitingi için öğle saatlerinde Dalaman Havalimanı'na gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, aşırı sıcağa rağmen yoğun bir sevgi gösterisiyle karşılaştı. Kılıçdaroğlu, izdiham nedeniyle havalimanından yaklaşık yarım saatte çıkabildi. Parti otobüsüne bindikten sonra, kalabalık arasından sıyrılıp kendisiyle tokalaşmaya çalışan bazı vatandaşlara polisin müdahale ettiğini gören Kılıçdaroğlu, “Lütfen tutmayın vatandaşımın, halkımın elini. Oy verecek o eller” diye kibarca uyarıda bulundu.

İLGİDEN ZOR ANLAR YAŞADI

Kılıçdaroğlu, Dalaman'da parti otobüsü ve yaklaşık 90 araçlık konvoyla ilçe turu attı. Ardından Ortaca"ya geçen Kılıçdaroğlu"nu kentin girişinde yaklaşık 2 bin kişi ellerinde çiçekler, "Hayır" yazılı pankartlar, CHP ve Atatürk bayraklarıyla karşıladı. Kılıçdaroğlu, halk ile otobüsten selamlaşacağı sırada 4- 5 kişinin aynı anda eline ve koluna sarılması nedeniyle zor anlar yaşadı, kısa bir süre pencerede sıkıştı. “İlginize, sevginize çok teşekkür ediyorum. Güzel günlerde yakın. Hayırlı günler de geliyor, merak etmeyin, özlenen günlere az kaldı” diyen Kemal Kılıçdaroğlu, kalabalık grubun sık sık "Kurtar Bizi Kılıçdaroğlu" yönündeki sloganlarına da gülümseyerek karşılık verdi.

Köyceğizde ise yaklaşık 4 bin kişinin karşıladığı Kılıçdaroğlu"na özellikle kadınların ve çocukların ilgisi büyük oldu. “Benim kafatası ve boyumun ölçüsü HAYIR, RECEP", "Hayır Hayır Yüzbinlerce Hayır Şart Olsun Hayır", "Memur, işçi ve emekliden Hayır", "Recep Bey Anayasaya Darbe Vurdurmayacağız" pankartları dikkati çekti.
Kılıçdaroğlu ve beraberindeki konvoy, mitingin yapılacağı Muğla'ya hareket etti

DHA