CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara gelmeleri durumunda yolsuzluklar ile mücadele edeceklerini belirterek, “Biz Kılıçdaroğlu soyadını boşuna almadık. O kılıcı bir yerde kullanacağız. Nerde kullanacağız, onların hortumlarını keseceğiz” diye konuştu. 
 
Kılıçdaroğlu, Boğazlıyan ilçesinin ardından sırasıyla Çalapverdi, Uzunlu, Çandır, Çayırlan, Babayağmur, Sarıkaya ve son olarak Bahadın’ı ziyaret etti. Kılıçdaroğlu’nun programı yoğunluk nedeniyle planlanandan geç saatlere sarktı. Kılıçdaroğlu, Bahadın’daki konuşmasını saat 20.00 civarında karanlık havada gerçekleştirdi.
 
Kılıçdaroğlu, Çayıralan’da halka hitaben yaptığı konuşmada burada yimpaş mağdurlarının olduğunu ifade ederek, Türkiye ve Almanya’daki yimpaş mağdurlarının hakkını savunduğunu ve bundan sonra da savunmaya devam edeceğini belirtti. Kılıçdaroğlu, iktidara gelmeleri durumunda yolsuzluklar ile mücadele edeceklerini vurgulayarak, “Biz Kılıçdaroğlu soyadını boşuna almadık. O kılıcı bir yerde kullanacağız. Nerde kullanacağız, onların hortumlarını keseceğiz” diye konuştu.
 
Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yaptığı televizyonda bir açık oturuma katılma çağrısını tekrarlayarak, şöyle dedi:
 
“Recep Tayyip Erdoğan benim karşıma çıkabilir mi çıkamaz. Niçin? Ondan önce çıkanların sonunu biliyorsunuz. Karşıma çıksa onu da yolcu edeceğim. 70 milyon insana onu teşhir edeceğim.”
 
Kılıçdaroğlu, Çayıralan’ın ardından Babayağmur’da halkı selamladı. Bunun ardından Sarıkaya’yı da ziyaretinin ardından son olarak Bahadın’da halka hitap eden Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada şunları kaydetti:
 
“İnşallah 13 Haziran’da haramilerin iktidarını yıkacak, halkın iktidarını kuracağız. Siz Bahadın’da zaten halkın iktidarını kurmuşsunuz. Belediye başkanımız burada, tüm baskılara rağmen çalışıyor. Biz halkın iktidarında tüm belediyelere eşit mesafede olacağız. Onların yaptığı kötülüğü yapmayacağız.”
 
Kılıçdaroğlu, seçim çalışmalarına yarın Adıyaman ve Osmaniye’de sürdürecek.