Seçim sürecinde her fırsatta Başbakan Erdoğan'ı televizyonlarda tartışmaya çağıran CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu dün konuk olduğu Habertürk'teki Fatih Altaylı'nın "Teke Tek" programında bu önerisini yeniledi.
 
Başbakan Erdoğan'ı bilgisizlikle suçlayan Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın karşısına çıkamayacağını söyledi.
 
Ve sonrasında canlı yayında daha önce 25 saniye olan çarketme rekorunu yeniledi.
 
İşte noktasına virgülüne dokunmadan Kılıçdaroğlu ile Fatih Altaylı arasında geçen konuşma ve Kılıçdarolu'nun müthiş çarkedişi;
 
Kılıçdaroğlu: Samimi söylüyorum Onun maskesini indireceğim. İster sosyal güvenlik konusunda, ister dış politika konusunda, ister herhangi bir konuda isterse ekonomi konusunda gelsin karşıma. Ben eminim gelemez. Niye gelemez biliyor musunuz? Bilgisi yeterli değil. Çünkü o camlara bakmadan konuşma şansı da yoktur.
 
Fatih Altaylı: Camlar dediğiniz?
 
Kılıçdaroğlu: Promter. Bunu çok samimiyetle söylüyorum. Gelsin karşıma, devletin arşivlerini alsın. Arzu ediyorsa istediği bakanı da getirebilir, hatta bakanlar kurulunu da getirebilir. Söz veriyorum tek başıma çıkacam. ÇÜNKÜ BEN HER KONUYU BİLİRİM.
 
Fatih Altaylı: Bütün Bakanlar Kurulu'na karşı tek başına çıkacaksınız. Ve o bakanların konularını bakanlardan daha iyi mi bileceksiniz?
 
Kılıçdaroğlu: Hayır, öyle bir iddiam yok. Onun (Başbakan'ı kastediyor) arzu ettiği konu neyse sosyal güvenlikle ilgili gelsin ben o konuda yetkinim. Hiç endişem yok...
 
("Ben her konuyu bilirim" sözüyle "öyle bir iddiam yok" sözü arasında sadece 6 saniye var)
 
Evet Kılıçdaroğlu ile Fatih Altaylı arasında geçen diyalog böyle. Burada aslında iki kez çark etme durumu var.
 
Kılıçdaroğlu başlangıçta Başbakan'ı tartışmaya çağırırken konu sınırı koymuyor. İster dış politika, ister sosyal güvenlik ister ekonomi  ve isterse her konuda diyor. Ama sonunda şöyle çarkediyor: Sosyal güvenlikle ilgili her konuda onunla tartışırım, yetkinim diyor.
 
Diğer çarkedişi ise daha bomba.
 
Başbakan'ı tartışamaya çağırırken Bakanlar Kurulu'nu da al gel diyen Kılıçdaroğlu şu sözü söylüyor: BEN HER KONUYU BİLİRİM.
 
Altaylı araya giriyor ve bakanların konularını bakanlardan daha iyi mi bileceksiniz diye soruyor. Kılıçdaroğlu ise saniyesinde hemen çarkediyor: "ÖYLE BİR İDDİAM YOK"
 
Az önce her konuyu bilirim, bakanlarını da al gel diyen Kılıçdaroğlu birkaç saniye sonra öyle bir iddiam yok diyor.(star gündem)