CHP’nde 34’ncü olağan kurultayında Parti Meclisi’nde adı geçen ancak seçilemeyen CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç’un, kurulay sonrası Sakarya il yönetiminde ilçe başkanlarıyla yaptığı toplantıda kavga çıktı. Yumruklaşmanın olduğu kavgaya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu el koyarak, bilgi almak için toplantıda bulunan ilçe başkanlarını Ankara’ya çağırdı.

 

CHP Sakarya İl Örgütünde dün İl Başkanı Ecevit Keleş ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanlarıyla birlikte toplantı yaparak kurultayı değerlendirdiler. Toplantıya katılan CHP Milletvekili Engin Özkoç ile il yöneticisi Yalçın Ekşi, iddiaya göre kavga ederek yumruklaştı. Kavga araya girenler tarafından engellenirken, bu durum CHP Genel Merkezine bildirildi. 34 yıl sonra milletvekili çıkartan CHP Sakarya İl örgütünde yaşanan huzursuzluk üzerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Milletvekili Engin Özkoç’u telefonla arayıp bilgi aldıktan sonra kavgaya tanıklık eden ilçe başkanlarını dinlemek için bugün Ankara’ya çağırdı.

CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, olaylarla ilgili olarak ellerinde ses kaydı olduğunu belirterek, "Kavga sonrasında genel merkeze durumu bildirdik. Bekliyoruz" dedi.