Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu sabah saat 10.15’te oyunu Ankara Arjantin İlköğrteim okulunda kullandı. CHP liderine eşi Selvi Kılıçdaroğlu ve oğlu Kerem Kılıçdaroğlu da eşlik etti. Okul çıkışında toplanan kalabalığın “Başbakan Kemal” tezahüratlarıyla karşıladığı CHP Lideri burada kısa bir açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu şunları söyledi. 
 
“Uzun bir maratonun sonuna geldik. Bugün halkın karar günü. Halkın kararına saygı duyacağız. Güzel bir hava var. Demokrasi şöleni var. Umarım demokrasiyi ve özgürlüğü bu ülkeye getirmek için çabalarımız yerini bulur.” Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği Kılıçdaroğlu oy kullandıktan sonra CHP Genel Merkezi’ne gitti. 
 
 
GÜRSEL TEKİN KADIKÖY'DE OY VERDİ
Öte yandan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin de oyunu Kadıköy'de kullandı. Kalamış Şehit Binbaşı Murat Özyalçın İlköğretim Okulu'ndaki 2159 numaralı sandıkta 24. dönem milletvekili seçimleri için oyunu kullanan Tekin, vatandaşlarla bir süre sohbet etti. 
 
Tekin, çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, çok önemli bir seçim olduğunu belirterek, “Önemini şuradan görüyorum, yolda ve içeride genç çocukları gördüm. Dün akşam Amerika'dan buraya gelmişler oylarını kullanıp bu akşam geri dönecekler. Çok sayıda yurttaşımız heyecanlı, sabahın erken saatlerinden itibaren sandık başında. 12 Haziran Türkiye'ye, herkese ve CHP'ye hayırlı olsun” diye konuştu. Tekin'in eşi Nihan Tekin de aynı sandıkta oyunu kullandı. (AA)