Bakan Kılıç,AK PartiAtakum İlçe Başkanlığınca düzenlenen programa katıldı.
 
Burada partililere hitap eden Kılıç, ''Başbakanımızdan ve hükümetimizden duanızı eksik etmeyin. Türkiye'de işler yoluna girdikçe hainler tetiğe asılıyor. Ama her şeye rağmen milletimizin sağlam imanı sarsılmıyor, sarsılmayacakta. Somali'de garibanların yanındayız. dünyanın her yerinde ezilmişlerin, mazlumların yanında olmaya devam ediyoruz.Seçimsürecinden çıktık, ülkemiz ve milletimiz için güzel çalışmalar içindeyiz. Bundan sonra gümbür gümbür çalışmalarımıza devam ediyoruz'' diye konuştu.
 
Yeni dönemde Samsuniçinde güzel çalışmalar sürdüreceklerini belirten Bakan Kılıç, şunları kaydetti:
 
''4 Eylül'de 7 bin 500 kişiliksporsalonunun temel atma törenini gerekleştireceğiz. Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'ni ve Stadyum Samsun sözünü yerine getireceğiz. Gelecek 3 ay içinde bunların da temelini atacağız. Samsun'a bir olimpik yüzme havuzu yapıyoruz. Atakum'da bin 500 kişilik spor salonun temelini atacağız. Bir atletizm sahasını ve bir atış poligonunu da Samsun'a kazandıracağız. Siz sağlam duracaksınız, biz sağlıklı şekilde çalışmaya devam edeceğiz.
 
Bakan Kılıç, daha sonra Karadeniz Sanayici ve İş Adamları Derneği tarafından düzenlenen iftar programına katılmak üzere Atakum ilçesinden ayrıldı
 
AA