Saray mensubu olmanın ağırlığını hissettiğini belirten Prens için döktü: "Keşke sıradan biri olsaydım."

İngiltere kraliyet tahtının üçüncü sıradaki varisi Prens Harry, ağabeyi Prens William ile bazen kraliyet mensubu olmak yerine sıradan insanlar olmayı arzu ettiklerini ifade etti.

Kraliçe II. Elizabeth'in tahta çıkışının 60. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde 10 günlük Karayip ve Güney Amerika gezisinden sonra CBS kanalına demeç veren Prens Harry, potansiyel bir ciddi ilişkide, kız arkadaşının "prens" kimliğine katlanmasının zor olacağını ve bu zorluklara razı olacak birini bulmanın da sanıldığı kadar kolay bir iş olmadığını kaydetti.

HİÇ DE PERİ MASALI GİBİ DEĞİL

Kraliyet yaşamının bir peri masalı olmadığını dile getiren Prens, ağabeyi William ile büyük bir ayrıcalıkla doğduklarını ve ciddi sorumlulukları olduklarını bildiklerini söyledi. Prens, 'Hem ben hem ağabeyim sadece tamamen sıradan insanlar olmayı istediğimiz çok zamanlar oluyor' dedi ve ağabeyiyle birlikte hayır işlerini, daha az şanslı olan insanlar için yapmak istediklerini belirtti. Kraliçe'ye övgülerde de bulunan Harry, torunlarının bir akşam yıl dönümünü kutlamak için büyükannelerini dışarı çıkarabileceğini vurguladı. 27 yaşındaki Prens, 10 yıldır bir dargın bir barışık olduğu kız arkadaşı Chelsy Davy'den geçen yaz ayrılmıştı.