Fikret Akbaş “Yapılacak yatırımlarla Aydın"da kesintisiz enerji hedefliyoruz” dedi.
Aydın"da yaptıkları toplantının bir genel değerlendirme toplantısı olduğunun altını çizen Fikret Akbaş “Her ay bir ilde bu toplantılarımızı yapıyoruz. Aydındaki toplantımızda Aydın ile ilgili sorunlar tartışıldı. Toplantımızda değerlendirilen konular arasında öne çıkanlar, vatandaşa dahi iyi hizmet, kalite ve vatandaşa en hızlı ve rahat nasıl ulaşılabiliriz konuları oldu” diye konuştu.
Aydın"da şehir merkezine açtıkları 2 hizmet binası ile vatandaşlara büyük bir kolaylık yaratıldığını ifade eden Akbaş “Aydın"da bulunan merkez binamız şehre uzak. Vatandaşımızın kolay ulaşması adına merkez binamızda yapılan fatura, abonelik gibi tüm işlerin yapılabildiği iki hizmet binasını devreye soktuk. Bu hizmet binalarımızda eğitilmiş elemanlarımızla hizmetimizi veriyoruz. Bu uygulamadan dolayı pek çok vatandaşımızdan teşekkür mektupları aldık” şeklinde konuştu.
Aydın"da önemli yatırım hedefleri olduğunun da altını çizen Fikret Akbaş Aydın"da kesintisiz enerji adına önemli yatırım projelerinin planlandığını da sözlerine ekledi.