CHP Söke İlçe Teşkilatı tarafından “Fakültede bir tuğlanız olsun” sloganıyla 3 ayrı noktada açılan ve CHP"li bayanların ürettiği mamullerin satışa sunulduğu kermeslerden elde edilen bin 500 TL gelir; Fakülte binasının yapımında öncü olan Söke Eğitim Vakfı Başkanı (SÖKEV) ve İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer"e, CHP İlçe Başkanı Sevim Şahin tarafından teslim edildi.

Fakülte binasının yapımı için küçük de olsa katkı sağlamaktan dolayı mutlu olduklarını dile getiren Söke CHP İlçe Başkanı Sevim Şahin; “CHP olarak Söke"nin geleceği için çok önemli olan fakülte binasının yapımına destek vermek üzere duyarsız kalamazdık. Açtığımız kermeslerden elde ettiğimiz bin 500 TL"yi fakülteye bağışlamaktan dolayı mutluyuz” dedi.

Fakülte için desteğin küçük ya da büyüğünün olmadığı belirten İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer de; “Fakülte binasının inşaatı devam ediyor. Fakülteyi Söke"ye kazandırmak için Sökelilerin destekleri bizim için çok önemli. Söke CHP"ye sağladıkları katkıdan ve duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.