Otokar, fotoğrafçılık alanında genç yetenekleri desteklemek ve şehirlerde otobüs taşımacılığına dikkat çekmek için “Kentin en iyi manzarası” adlı bir fotoğraf yarışması düzenliyor.

Türkiye’nin dört bir yanında toplu taşımada hizmet veren Otokar Kent otobüslerinin şehirdeki en güzel fotoğraflarını çeken kişiler birbirinden güzel hediyeler kazanma şansı yakalıyor.

Koç Topluluğu bünyesinde yer alan Otokar, “Kentin en iyi manzarası” isimli bir fotoğraf yarışması düzenliyor. Fotoğrafseverlerin, otobüs kullanıcılarının ve toplu taşımacılık konusuna meraklıların Otokar’ın Kent model otobüslerinin şehirdeki en güzel fotoğraflarını çekerek katılabilecekleri yarışma için son başvuru tarihi 18 Kasım 2011.

Fotoğrafçılık alanında genç yetenekleri desteklemek ve şehirlerde otobüs taşımacılığına dikkat çekmek amacıyla düzenlenen yarışma kapsamında, Otokar’ın üstün kalitesi ve ileri teknolojisi ile Türkiye’nin dört bir yanında her kesime hizmet eden Kent otobüslerinin yer aldığı manzara fotoğrafları yarışacak. www.kentineniyimanzarasi.com adresinden veya Facebook üzerinden yüklenen fotoğraflar arasından en çok “beğen” oyu alan 20 eser jüri ekibi tarafından değerlendirmeye alınacak. Otokar Genel Müdürü Serdar Görgüç, Otokar Pazarlama Müdürü Tarkan Burak, Fotoğraf Sanatçıları Muhittin Tüylüce ve Uğur Utku Sezer’den oluşan jürinin yaptığı oylama sonucunda ödüle layık bulunan fotoğraflar seçilerek birinci, ikinci, üçüncü, dördüncü ve beşinci belirlenecek.

Yarışma sonucunda 1.lik kazanan katılımcıya NIKON D90 BODY-18-55MM+55-200MM lens kit, 2.’ye CANON EOS 1100D+18-55MM DC lens kit, 3.’ye CANON DSC POWERSHOT SX30 IS, 4. ve 5.’ye 1 aylık fotoğraf teknikleri eğitimi ve en çok “beğen” oyu alan ilk 10 kişiye lens bardak hediye edilecek. Yarışmaya fotoğraf gönderilerek katılımcı olunabileceği gibi, siteye kayıt olunarak beğenilen fotoğraflara oy verilebilecek.