Çubuk'ta yaklaşık 1,5 yıl önce aralarında Doğan S'nin de (43) bulunduğu 6 kişi, 18 yaşından küçük çocuklarla fiili livata yoluyla ilişkiye girdikleri ve çocukları başkalarıyla ilişkiye zorladıkları iddiasıyla tutuklandı. Zanlılardan Doğan S, bir süre önce tutuklu bulunduğu cezaevinden tahliye edildi.

İddiaya göre, mağdur çocuklardan şimdi 18 yaşında olan A.A, tahliye edildiğini öğrendiği Doğan S. ile irtibata geçti. Doğan S. ile A.A. Ulus'taki bir otele gelerek oda kiraladı. Doğan S. ile odada bir süre kalan A.A, daha sonra sigara alma bahanesiyle buradan ayrıldı.

Otele bıçakla dönen A.A, odada kısa süre kaldıktan sonra koşarak resepsiyona geldi ve kanlı ayakkabılarını çıkararak otel çalışanlarından birinin ayakkabılarını aldı.

A.A'nın otelden ayrılmasının ardından odaya çıkan görevliler, Doğan S'nin cesediyle karşılaştı ve durumu polise bildirdi. İhbar üzerine otele gelen Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Şube Müdürlüğü ekipleri, Doğan S'nin 5 yerinden bıçaklandığını tespit etti.

Doğan S'nin cesedi, savcılık incelemesinin ardından otopsi için Keçiören Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Otel çalışanlarının ifadesine başvuran polis, Doğan S. ile otele gelerek oda kiralayan A.A'yı Çubuk'taki evinde gözaltına aldı. Güvenlik güçleri, suç aleti bıçağı da burada ele geçirdi.

Zanlının otelden kaçarken kendisine müdahale etmek isteyen görevlilere, ''Bu namus meselesi. Bana tecavüz etti, ben de vurdum'' dediği iddia edildi.

Görevliler ayrıca zanlının, odada ''hayatımı mahvettin'' diye bağırdığını duyduklarını anlattı.